DPA beschikt over professionele trainers voor Salesforce. Wij trainen u eindgebruikers op het gebied van Salesforce om binnen u organisatie te kunnen draaien. Bij DPA delen wij graag onze kennis van Salesforce met de klant. Lees hier onze verschillende opties voor Salesforce trainingen. Salesforce Gebruikerstraining Een goed ingericht systeem is niks waard als niemand het gebruikt. Om een goede gebruikersadoptie te realiseren adviseren wij onze klanten om voor de livegang een Salesforce Gebruikerstraining af te nemen. In deze training worden alle toekomstige gebruikers klaar gestoomd om Salesforce zo goed mogelijk toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Een Salesforce training van DPA is volledig op maat, wat inhoudt dat deze wordt aangepast naar de inrichting en processen van de klant. Deelnemers van de gebruikerstraining krijgen ieder een Salesforce handleiding waardoor zij altijd de mogelijkheid hebben om deze te raadplegen op het moment dat dit nodig is. Ook voor nieuwe werknemers is dit uiteraard handig zodat zij gelijk naslagwerk hebben waarmee zij aan de slag kunnen. Salesforce Training Rapporten/Dashboard Training In de Rapporten/Dashboard Training van DPA krijgt een gebruiker een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden die Salesforce biedt voor het bouwen van rapporten en dashboards. Door het bouwen van specifieke rapporten krijgt u betere inzichten in uw Salesforce data. Maak deze data grafisch door verschillende rapporten met bijbehorende grafieken in een dashboard te zetten.

Salesforce Training Admin In de Rapporten/Dashboard Training van DPA krijgt een gebruiker een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden die Salesforce biedt voor het bouwen van rapporten en dashboards. Door het bouwen van specifieke rapporten krijgt u betere inzichten in uw Salesforce data. Maak deze data grafisch door verschillende rapporten met bijbehorende grafieken in een dashboard te zetten. Zou u graag basis administrator skills willen ontwikkelen? Dan is een Salesforce Admin Training misschien iets voor u. In deze training leert u de volgende aspecten: